page contents
 
 

Op deze pagina houden wij onze database bij van alle artiesten waar wij mee samen werken. 

Het is altijd leuk voor ons zelf maar ook als kijker op deze website om te zien met welke artiesten wij samen werken. Wij houden op deze pagina dan ook alles bij wat omtrent nieuwe ontwikkelingen en wanneer er nieuwe releases zullen komen. 

Edwin Wagensveld.

De nieuwe single, Een engel als jij van Edwin Wagensveld is een feit. Na maanden van wachten mogen wij hem eindelijk vrijgeven. 

Een engel is als jij is geschreven door Jansje Naberman en heeft een fantastische inhoud. Het gaat over alle dierbare mensen die hij in zijn levensjaren is verloren en die zoals hij ze zelf ziet, een engel van goud zijn geworden. 

Klik hier of kijk bij Video voor de videoclip.

Wilfred Gerrits

 Wilfred Gerrits.

Nadat het een hele tijd stil is geweest en ik zelf zeer weinig heb uitgebracht is vandaag mijn nieuwe single, Liever dat je gaat gelanceerd. Deze is zoals u al verwacht opgenomen in mijn eigen studio en de clip is gemaakt door Nathalie Schoppers. 


Jasper van het Hof

Jasper van het Hof. 

Wij hebben een fantastische samenwerking gehad met Jasper van het Hof.

Wegens zijn verjaardag worden enkele van zijn uitgebrachte stukken opnieuw samen gesteld op een vierdelige verzamelbox.

Er moesten nieuwe masters gemaakt worden van deze opname's waarna ze worden aangeleverd bij het bedrijf die de cd persing doet. Samen met Jaro Records de "Platen" maatschappij in Bremen hebben we alles op tijd klaar gekregen. 

Carolina

Zangeres Carolina

Ze komt uit het mooie Drenthe en ze heeft al heel veel mooie nummers op haar naam gezet.

Zangeres Carolina is geboren op 12 Mei 1969 in Rotterdam. Ze begon al op jonge leeftijd met muziek en zang. Op haar 6e jaar zong ze de sterren van de hemel en dat heeft ze nooit meer los gelaten. Na enkele ups en downs en de voor haar grote verhuizing van Rotterdam naar Drenthe is ze weer volledig aan de slag in de muziek. 

Binnenkort gaan wij een fantastische productie neerzetten die deze zangeres weer geheel opnieuw in de spotlights zal zetten. Verder is de komst van enkele nieuwe albums in het Nederlandstalig en Duitstalig ook zeer groot.   

Brat van Loon

Bart Van Loon

Hij komt uit Schoonoord en hij is al een tijdje actief in de muziek. Nu is hij voor zich zelf zover dat hij binnenkort zijn eerste single gaat opnemen.

Het wordt een cover nummer met een persoonlijk geschreven tekst en wij gaan er alles aan doen om er een fantastisch product van te maken. 

Wilt u uw foto ook hierbij zien staan? Maak een afspraak..