page contents
 
 

G-Records staat voor, Gerrits Recording en voor we verder gaan heten wij u van harte welkom op onze website. 

G-Records staat garant voor een betaalbare audio productie. Wij leveren een muziek productie die precies voldoet aan de wensen van de uitvoerende artiest of muzikant.

Bij G-Records of terwijl "Gerrits Records" laten wij u zien dat wij een betaalbare audioproductie kan leveren die zeer hoog is van kwaliteit. Of het nu gaat om een demo opname of audioproductie voor openbare publicatie, wij zijn van alle markten thuis.

Audio productie die betaalbaar is.

Veel artiesten zowel ervaren maar vooral beginnend zien op tegen de hoge kosten die een muziekproductie met zich meebrengt. 

Wij willen graag de artiesten of muzikanten de kans geven om hun kunnen vast te leggen voor openbaar of eigen gebruik. 

Wij vinden dat audioproductie voor iedereen betaalbaar moet zijn en het zou zonde zijn dat eventueel nieuw komend talent het laat afweten om de hoge kosten. 

Heel vaak zien en horen wij dat artiesten of muzikanten zelf thuis dingen gaan opnemen maar daar echter niet de kennis van hebben. Vaak proberen ze daar de dure kosten mee te vermijden maar meestal hebben ze niet door wat ze doen. Dit is zonde want als je op die manier je naam verknald heb je die in deze maatschappij niet zo hersteld. 

Klein en toch een goede muziek productie.


Iedereen kent het gezegde, klein maar fijn. Bij ons is het daadwerkelijk zo.

Ondanks dat we klein zijn en wij geen rekken vol met externe apparatuur hebben zijn onze daden er niet minder om. In deze tijd van technologie kunnen wij ondanks dat we klein zijn een prachtige muziekproductie leveren. Dit komt mede door de  jaren lange ervaring die we hebben opgedaan en doordat wij onze software door en door kennen. 

Bent u niet helemaal zeker van u zelf?


Vraagt u zich af of de audioproductie die u in de gedachten heeft aanslaat en bij u past? Ook daarin kunnen wij u adviseren. Tevens bieden wij u dan de mogelijkheid om een demo productie te doen. Dit is een versnelde opname die u enkel en alleen aan familie of vrienden mag laten horen. U mag een demo productie niet uitbrengen zonder toestemming van de producer. Echter word een demo opname wat sneller gemaakt dan een normale audioproductie, voor openbare publicatie zullen wij zeker een heropname adviseren. 

Begeleiding voor iedereen.


Beginnende artiesten of muzikanten die nog nooit een studio opname hebben gedaan vinden het vaak eng en zijn vaak op van de zenuwen.

Bij ons word je van begin tot eind begeleid en geven wij tips tijdens het opname proces. De begeleiding begint al vanaf het moment je de oefenband van ons ontvangt.

Met deze band kunt u thuis in alle rust oefenen voor u werkelijk de studio in gaat. 

Vanaf dat moment kunt u altijd telefonisch contact opnemen als u ergens niet uit komt of eventuele vragen hebt. Wij gaan u dan zoveel mogelijk helpen om te zorgen dat de opname zo soepel mogelijk verloopt. 

Ook tijdens de opname zullen wij u tips geven wat betreft de articulatie, het zingen, ademhaling en alles wat er verder bij komt kijken. 

U zult dus bij ons nooit aan u lot over worden gelaten en wij zorgen ervoor dat u zenuwen snel verdwijnen.