G-Records - Mixen & Masteren

Een goed klinkende audiomix is alles waar het om draait. Wij zorgen voor een perfecte eindmix van uw song waarin uw boodschap duidelijk wordt gemaakt. Een goede mix benadrukt de belangrijkste en de sterkste elementen in de song.

 

Vocalen zijn het belangrijkste element in een song. Iedereen wil graag horen wat de zanger of zangeres zingt of rapt. Hier wordt bij ons heel veel aandacht aan besteed. Krijgt u van ons de finale mix en u bent niet helemaal tevreden, laat dan weten wat u graag anders zou willen en het wordt gewoon aangepast. Samen met u gaan we voor een top product.

 

Wij mixen uw opname altijd af een aantal dagen na de opname. Zo is ons gehoor lekker hersteld en beginnen wij fris aan de mix. 

Nadat de mix is gemaakt laten wij het wederom enkele dagen liggen en wordt uw muziek gemasterd. 

Masteren wordt bij ons gedaan op een andere computer dan waar wij de opname mee hebben gedaan. Met deze computer zorgen wij ervoor dat uw muziek het laatste creatieve toefje op de slagroom taart krijgt. 

 

De gehele sound van uw muziek wordt uit gebalanceerd op op het gebied van frequentie's, stereobeeld en dynamiek.  

 

Eveneens halen wij de sterkste elementen van uw muziek naar voren en worden kleine mix foutjes recht getrokken. Bij een album opname zorgen wij aangename geplaatste fades voor de ultieme luister ervaring. 

Mixen en Masteren voor derden

Mocht u zelf een opname hebben gemaakt en u hebt geen kennis van mixen noch van masteren dan doen wij het graag voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijs opgave of kom langs voor een persoonlijk gesprek.