Wilfred Gerrits is mijn naam en ik ben het gezicht achter G-Records.

 

Al vanaf jonge leeftijd was muziek mijn passie en dat zal ook blijven de rest van mijn leven.

 

Begonnen op een slaapkamer(tje) zo klein dat er net een bureau kon staan heb ik zich door weten te stromen tot wat hij nu doet, muziek maken voor andere mensen.

 

Wie kent ze nog, de oude castte recorders waar je bandjes op kon nemen. Dit was het begin van het gene wat ik nu nog steeds het liefst doe, opnemen. 

 

Ik begon op 12 jarige leeftijd mijn eigen muziek op te nemen en vond het geweldig als anderen er dan naar wouden en konden luisteren, daar deed je het voor. 

 

Deze passie ging steeds verder en toen ik voor het eerst een computer kreeg ging er een wereld voor mij open. Ik nam een krantenwijk en met het geld dat ik daarmee verdiende kocht ik mijn eerste programma om digitaal muziek op te kunnen nemen. 

 

Na jaren van proberen, ontdekken, vragen aan anderen, live workshops en cursussen ben ik gekomen tot wat ik nu kan en bezit ik nu mijn eigen studio. Ik ben een brainstormer  en er gaat geen seconde van de dag voorbij dat ik naast mijn werk met de muziek bezig ben.

 

Toen ik voor 16 jaar geleden in de studio terecht kwam om mijn eerste single op te nemen merkte ik hoe prijzig zoiets was en ik besefte dat het niet voor iedereen was weg gelegd. Daarom ben ik mijn eigen studio gaan oprichten zeker omdat ik gewoon van het maken van muziek hou maar ook omdat ik graag mensen wil helpen die goed artiest zijn maar niet de financiële middelen hebben om een dure studio te permitteren. 


Mijn studio is een kleine, maar zeer hoogwaardige project studio. U zult bij hier geen rekken vol met rand apparatuur aan treffen. Hier doen we alles voor 90% software matig en in termen spreken we dan over, recording en mixen in the box. Naast complete cd productie's kan je ook je hier ook terecht voor kleinere projecten, de studio is zelfs per uur te boeken. De laatste jaren zijn er diverse opname's gemaakt voor diverse artiesten die allemaal een goed succes hebben geboekt. 

 

G-Records is een project studio wat inhoud dat er geen enorme opnameruimte is waarin grote groepen kunnen opnemen. Het is compact en zo gebouwd en "technisch" ingericht dat het voor veel verschillende projecten kan worden ingezet. Het is perfect voor singers en songwriters en kleine groepjes. 

 

De studio is één open ruimte, geen aparte opname of mix ruimte waardoor er heel direct gecommuniceerd kan worden tussen de producer en de artiest(en). 

 

Op muzikaal vlak is hier alles mogelijk maar de specialiteit ligt wel in het volkse repertoire. Schlagers en het levenslied is bij ons wel het meest voorkomende. Dit houd echter niet in dat wij geen andere genre's doen, u bent welkom voor wat voor genre dan ook.